Favoriten

Favoriten; Jerseykon Dana. Efter kvällsmjölkningen tog jag ofta henne med ut på promenad. Mamma och pappa sa väldigt sällan ”Nej”, till mina olika påhitt. Ville jag ut och gå med en ko så fick jag det och på ett småbruk fanns det både tid och plats att få ha ”påhitt”. Bilden är tagen i början på 1970-talet och jag är 10-12 år.

Gunnel och kossan Dana.

Om Morfar och Mormors gård

Jag är uppvuxen på ett litet lantbruk i Östergötland Det är den lilla gården och mina föräldrar som är inspiration till böckerna i serien "Morfar och Mormors gård."
Det här inlägget postades i Släkthistoria. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s